top of page

REGENiSHOP

REGENiSHOP er et kreativt folkefinansieringsprosjekt som fokuserer på å fremme regenerative, bærekraftige løsninger innen energi- og landbrukssektoren. Gjennom REGENiSHOP kan du støtte innovative prosjekter som har som mål å redusere miljøpåvirkningen og fremme en bærekraftig og mer rettferdig utvikling. Velg blant et stort utvalg T-Skjorter og gensere, krus og drikkeflasker med forskjellige originale motiver. Gratis frakt.

 

Konflikter og uforutsigbare værmønstre gjør det stadig vanskeligere å opprettholde dagens jordbrukspraksis. Den omfattende bruken av kjemikalier truer matjorden, mens transport av matvarer og plastemballasje forårsaker betydelig forurensning. I tillegg stiger mat- og strømpriser voldsomt, og store, anonyme selskaper får økende makt.

 

Ved å fremme positive alternativer til dagens praksiser, søker vi å øke bevisstheten om vårt felles ansvar for å verne om naturen og oppmuntre samfunnet til å samarbeide om miljøvennlige tiltak som gavner både naturen og kommende generasjoner. Sammen kan vi forandre ting!

Artikler med mer informasjon om REGENiTECH Network Affiliates kan leses på Lines LinkedIn side.

free-image-resizer-cropper (2)-kopi 4.png
free-image-resizer-cropper.png
Gandalf1 (2).jpg
sweatshirt-kopi.jpg
bottom of page