top of page

Frieser hestene våre

Nero, Jelle og Elijah er tre staselige frieserhester som brukes i coaching både for privatpersoner og bedrifter. Disse vakre hestene er svært lærevillige og intelligente, og de elsker å samarbeide med mennesker.

 

Nero er den eldste av de tre, og har en rolig og avbalansert personlighet. Han er en erfaren hest som har vært brukt i coaching i mange år. Jelle er den midterste av de tre, og har en litt mer introvert personlighet, men han er en samarbeidsvillig hest som alltid er klar for nye utfordringer. Elijah er den yngste av de tre, og er fortsatt under opplæring. Han er en nysgjerrig og leken hest som stadig utforsker verden rundt seg.

 

Disse hestene er svært sensitive og reagerer på vårt kroppsspråk og energi og de kan gi oss verdifulle tilbakemeldinger på hvordan vi kommuniserer og samhandler med andre mennesker. Gjennom ulike øvelser og aktiviteter med hestene, kan man lære mer om seg selv og hvordan man kan forbedre samspillet med andre.

 

Nero, Jelle og Elijah er godt trente og er vant til å jobbe med mennesker i ulike settinger. De har en rolig og tillitsfull personlighet, og er flinke til å tilpasse seg ulike mennesker og situasjoner. Med disse staselige frieserne ved din side vil du kunne oppleve en unik og morsom coaching-opplevelse full av verdifulle aha-opplevelser. 

bottom of page