top of page

I 2020 snublet vi over dokumentaren 'The Need To Grow' og siden den gang har vi jobbet tett med Michael Smith og REGENiTECH LLC.

 

Denne inspirerende filmen tente gnisten i oss. For å hindre at økosystemene våre kollapser må vi finne en måte å dyrke mat på uten å ødelegge naturen vi trenger for å dyrke den i. Vi samarbeider med Michael og Regenitech Nettverket for å spre kunnskap om den revolusjonerende oppfinnelsen som det gjør det mulig å dyrke mat uten kunstgjødsel og gift og som kan produsere elektrisitet fra avfall fra jord- og skogbruk.

 

Målet vårt er intet mindre enn å bygge en "Earth Power Lodge" som vil være skreddersydd for småbruk. Vi vil gi bærekraft og selvforsyningsgrad en helt ny betydning, og samtidig gjøre det lønnsomt å drive et småbruk. Anlegget vårt blir også et showroom og opplæringssenter for andre naturverns-entusiaster og fremtidige EPL eiere. 

I tillegg til å planlegge en fullskala EPL på Villa Solsiden utvikler vi også REGENiBOX og ASGarden Solar Concentrator, små off-grid dyrkingsanlegg for privatpersoner og nabolag med REGENiTECH Natural Solutions Engine og sensor teknologi fra Tingkart

For å finansiere disse ambisiøse prosjektene, har vi skapt REGENiSHOP, et sted der du kan støtte initiativet vårt ved å handle originale og nyttige saker og ting.  

 

Sammen får vi til de utroligste ting.

bottom of page