top of page
DSCN9902.jpg

Coach Heggelund

Du kan ikke stole på øynene dine når fantasien er ute av fokus.
-Mark Twain

Hvis du har kjørt deg fast, eller gått deg vill i egne tanker kan coaching med meg være akkurat det du trenger for å oppdage muligheter og til å komme deg videre. Jeg har mange års erfaring med å hjelpe mennesker til å justere det indre kompasset og til å stake ut en ny og bedre kurs for seg selv. Jeg blir oppriktig glad når min innsats bidrar til å nøste opp i negative tankefloker og uhensiktsmessige mønstre som begrenser eller stopper deg i å leve et liv som oppfattes som godt og meningsfylt.   

 

Min styrke er min kreative hjerne og jeg ser ofte muligheter der andre ser hindringer, eller ikke noe i det hele tatt.  Noen ganger er det ikke mye som skal til, kun en liten justering  av brilleglassene som verden betraktes gjennom. Husk at kartet er ikke terrenget, det er din personlige programmering som bestemmer hvordan du oppfatter ting og som avgjør hvordan du orienterer deg i verden. Heldigvis lar vi oss omprogrammere, og det er flere måter å gjøre det på.

Jeg tar imot klienter til coaching som oppriktig ønsker en forandring og som ønsker, og tåler,  en ærlig og direkte tilbakemelding.

Ta kontakt

Så tar vi en uforpliktende samtale på ca. 30 min for å finne ut om vi er en match og kan jobbe sammen.

Send en e-post til meg med navn, telefonnummer, fødselsdato og en kort forklaring på hvorfor du har behov for coaching. 

         

bottom of page