top of page
himmel

Prosjekter

Vi trives best når vi får prøve nye ting, og vi er ikke redd for å feile, eller hva andre måtte tenke, tro og mene om det vi foretar oss her på Villa Solsiden. Det gir en enorm frihet til å utforske inspirerende ideer og lære nye ting! 

På denne siden kan du lese mer om hva vi sysler med for tiden og kanskje la deg inspirere til å gjøre egne drømmer til virkelighet?

b25lY21zOmNhZWE3MGJhLTM5MTktNDM3ZC05ZWMwLTQyOWZjNGYyNmIzMTo2MzliODhlYS1mNGEyLTRmMWMtOThjYi

Alpakka

Vi har bestilt to flotte, drektige, alpakkahopper fra Alpakkahagen i Sørum. Når criaene (alpakkababyer) er født, flytter mødre og barn til Villa Solsiden og settes i arbeid med å klippe gresset rundt gjestehytta i hagen.

 

Dette skjer i løpet av sommeren 2022, abonner på vårt nyhetsbrev og følg med på det som skjer.

Gjestehytta

Litt arbeid gjenstår, så er gjestehytta i hagen klar til utleie. Med en solrik beliggenhet og utsikt mot vest, til paddocken og med en liten alpakkaflokk like utenfor døren, blir dette et superkoselig og avslappende sted å tilbringe tid i nærhet til dyr og natur.  

 

Frister det med et opphold hos oss?  Abonner på nyhetsbrevet vårt for å få vite når vi er klar til å ta imot gjester.

IMG_20200616_134817.jpg
IMG_0573.jpg

Medicine tipi

Om kort tid er tipien vår oppe og står igjen. Dette er en ekte Sioux tipi, produsert av Lakotafolket i USA med god plass til 12 rundt bålet. Tipien skal leies ut til personer og grupper som ønsker et annerledes møtelokale i fredelige omgivelser.

 

Mer informasjon om betingelser og priser i vårt nyhetsbrev.

Hokus Pokus hytte

Fordi det er for lite magi i verden i dag. Drøm deg vekk og få fart på fantasien i denne originale lille "heksehytta" på Villa Solsiden! Vi venter i spenning på byggesettene fra Tyskland. I tillegg til å være en koselig liten gjestehytte, vil ulike byggesett være til salgs. Hvis alt går etter planen blir byggene levert i juli.

Vi går spennende tider i møte. 

Blank 2000 x 2000 (23)_edited.jpg
bottom of page