• Line

The call to action


Når politikere somler, og maktsyke mennesker med mye penger bestemmer både retning og fart, og det bærer helt galt avsted, da må vi ta saken i egne hender og foreta oss noe konstruktivt. For det er faktisk mulig å reversere skadene vi har påført kloden med vår hensynsløse fremferd hvis vi velger å være modig og tenker kreativt.


Det har Michael Smith, mannen bak The Green Powerhouse, omtalt i dokumentaren The Need To Grow gjort. Michael og teamet hans i REGENiTECH har funnet opp et superdrivhus som produserer økologiske grønnsaker, vegansk plantegjødsel, biokull, biodrivstoff og elektrisitet på under 1000 m2. Men problemet er at store selskaper som produserer gift, kunstgjødsel og energi vil tape både makt og penger dersom Michaels geniale oppfinnelse får fotfeste i verdens jordbruk og behovet for RoundUp, kunstgjødsel og energi fra olje og gass minsker.


Det ble aldri bevist, men vi mistenker at den første prototypen av The Green Powerhouse i Whitefish, Montana som brant ned til grunnen ble utsatt for sabotasje. Vi på Villa Solsiden har blitt truet med søksmål av firmaet som overtok den rykende ruinen og rettighetene til teknologien hvis vi fortsetter vårt samarbeid med Michael og REGENiTECH.


Men vi nekter å la oss skremme.
10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle