top of page
  • Line

Nå er den lyse fine tiden, og dermed også FLÅTTEN her igjen!


Skulle en tro forsidene i landets aviser, så er det med visst med livet som innsats at vi oppsøker naturen. Her finnes det så mange skumle innbyggere som biter og sprer farlige sykdommer at det tryggeste er visst å holde seg innendørs.


Men hvis vi unngår skog og mark, går vi også glipp av de helsemessige gevinstene som er godt for både kropp og sjel. Fordi jeg er langt over gjennomsnittet glad i skogen, og bor der hvor det ferdes mye rådyr og elg, er det også veldig mye flått. Jeg er skeptisk til å smøre preparater som inneholder DEET (som også løser opp lakk) på huden og på hundene mine, derfor har jeg funnet opp Flåttfrid's vidundermiddel mot flått, knott og mygg.


Flåttfrid's er også effektiv mot mygg og knott. Smør litt rundt vinduskarmen og du kan sove godt uten at flygende kryp holder deg våken.


Aktiv ingrediens er citriodiol (olje fra sitroneukalyptustreet) helt ufarlig for både mennesker og dyr, naturlig, bærekraftig produsert og like effektivt som syntetiske preparater. Den dufter friskt, som en herlig blanding av sitrus og eukalyptus. Les mer om Flåttfrid's her


God tur!