• Line

I etterpåklokskapens lys er alle genier.
Noen av oss er bedre til å spå fremtiden enn andre, men man behøver ingen krystallkule for å se at det bærer helt galt avsted når det gjelder verdens matproduksjon og hvordan vi behandler jorden som vi dyrker den livsviktige maten vår i, med vanvittige mengder gift og kunstig gjødsel som dreper nyttige mikroorganismer og insekter og som skaper ubalanse i naturen.


Heldigvis er ikke bildet helsvart, det finnes håp! Vi kan for eksempel velge å støtte smarte folk som finner geniale, naturlige løsninger på utfordringene men som kjemper i motbakke mot kjemikalie-giganter som f.eks Monsanto og Bayer, et stort, farlig, mangehodet troll.


En grønn revolusjon har startet, og hva vi skal spise i fremtiden kan du være med på å bestemme. Det viser seg at vi ikke kan stole på at politikerne stikker fingrene i jorden og gjør det som må til, vi vanlige hverdagshelter må brette opp ermene og gjøre det selv.


Hjelp oss å få Michael Smith til Norge slik at vi kan komme i gang med planleggingen og byggingen av en EPL i Vestfold. Alle som bidrar med kr. 200,- eller mer, sikrer seg en plass på webinaret med Michael i juni hvor vi viser dokumentaren The Need to Grow og Michael svarer på spørsmål fra publikum.


Bli med å stake ut en ny kurs for fremtiden! Støtt vårt arbeid og gi ditt bidrag til REGENiTECH Norway i dag.8 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle