• Line

"Hva er det til middag mamma?"


Her er to ulike fremtids scenarioer: Hva velger du å servere til middag hjemme oss deg?

Hva vil du at dine barn skal servere dine barnebarn?


I 2021 er Bill Gates den største landeieren i USA. Gates er tilhenger av genmodifisert mat, sprøytemidler og bruk av kunstig intelligens og roboter i landbruket.

På den andre siden har du Michael Smith, et annen smart oppfinner og datageni som i 2008 valgte bort en lukrativ karriere som utvikler av animasjon til dataspill, som blant annet FIFA, til fordel for å utvikle et superdrivhus som produserer ren mat, økologiske jordforbedringsprodukter, biodrivstoff og elektrisitet uten bruk av gift eller kjemikalier. Drivstoffet til anlegget er rester fra skogbruk og treforedling.


Hva superdrivhuset, en såkalt Earth Power Lodge, gjør og hvordan det fungerer kan du se i dokumentaren The Need to Grow her.Hva glyphosat gjør med menneskekroppen :I takt med økt bruk av glyphosat, øker forekomsten av autisme hos barn. Tilfeldig?


I takt med økt bruk av glyphosat, øker forekomsten av parkinsons. Tilfeldig?


I takt med økt bruk av glyphosat, øker forekomsten av brystkreft. Tilfeldig?I takt med økt bruk av glyphosat, øker forekomsten av kreft i skjoldbrukskjertelen. Tilfeldig?I takt med økt bruk av glyphosat, øker forekomsten av infeksjon og død grunnet infeksjon i tarmsystemet. Tilfeldig?


6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle