• Line

EPL: En dønn grønn investeringsmulighet!


Jeg har satt meg som mål å skaffe til veie 12 000 000 kroner($1,500 000)for å bygge den første Earth Power Lodge utenfor USA. En relativt stor investering, jeg vet det, men på kort tid og på mange måter, vil det lønne seg. Her er regnestykket bak påstanden:


Input/dag:

6 tonn biomasse (=problematisk avfall fra jord- og skogbruk)

Output/dag:

Store mengder økologisk, smaksrik frukt og grønt fra superdrivhusets vertikale hager som selges til konkurransedyktige priser i de lokale dagligvarebutikkene.

1000 liter REGENiGROW flytende økologisk biostimulant, selges via hagesentre

1,2 tonn Økologisk REGENiGROW biokull jordforbedringsmiddel, selges via hagesentre

6 MWH elektrisitet, nok strøm til rundt 400 hus.


I tillegg binder og lagrer REGENiGROW produktene store mengder karbon i jorden, der den kan gjøre god nytte for seg i stedet for å være en problematisk klimagass.

Output i kroner og øre:

En EPL genererer

Ca. Kr 100 000,- daglig ($12 000) kr. 36 000 000,- pr. år. på salg av frukt og grønt, biostimulanter og strøm.

En EPL vil opprette mange nye arbeidsplasser i skog- og landbruk og gir småskala øko-bønder en god inntekt å leve av.

I Norge importerer vi 65% av alt vi spiser, tenk på hva det vil gjøre med matvareprisene her til lands når det blir knapphet på noe alle i hele verden har behov for. Hva hvis andre land ikke vil selge mat til oss fordi de trenger den selv? Hver dag legges det ned to gårdsbruk hver dag i Norge og det burde bekymre alle og enhver. Beredskapslageret i tilfelle matkrise gir nok mat til 30 000 mennesker i 3 dager. Tenk litt over det.

Michael Smith, kjent fra dokumentaren The Need to Grow, har funnet opp en genial løsning på flere utfordringer og nå tar vi denne fantastiske oppfinnelsen til Norge!

For å bygge prototypen på Villa Solsiden i trenger vi 12 millioner kroner.

I første omgang har vi behov for 80 000 kroner slik at Michael kan komme til Norge og foreta nødvendige forundersøkelser og starte planleggingen av en EPL tilpasset vårt klima.

Når han er Norge vil det bli arrangert et webinar der du kan delta og stille spørsmål. Hvis smittesituasjonen gjør det mulig arrangeres det et fundraising event her på gården på St.Hans aften Nærmere info kommer, abonner på vårt nyhetsbrev hvis du ikke allerede gjør det.

Støtt vår grønne revolusjon og bidra med kr. 200,- til Vipps 619753 og sikre deg en plass på The Need to Grow in Norway webinaret vårt. Dato annonseres senere og taes opp i sin helhet i tilfelle live tidspunktet ikke passer.

Om kort tid tilbys det aksjer i REGENiTECH Norway AS

Følg med på bloggen på Villa Solsiden for nyheter. www.villasolsiden.no/blog

21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle