top of page
  • Line

Du store alpakka!


Vi legger ikke skjul på at vi har mer inspirasjon og ideer, enn vett og penger.


Selvfølgelig blir ikke alt vi foretar oss en suksess, vi har noen dundrende fiaskoer i bagasjen også, men det hører naturligvis med når prøve-og-feile metoden er den foretrukne fremgangsmåten når nye ideer settes ut i livet. Derfor er det jammen bra å ha en snill og lettbegeistret svigermor med på moroa når vi setter i gang med vårt nye eventyr! I sommer kommer Sofie, Celine og deres to criaer (alpakkababyer) fra Alpakkahagen i Sørum til Villa Solsiden i Vestfold og gjett om vi gleder oss! Svigermor Olaug er i fyr og flamme, her skal det strikkes deilige, varme plagg av egenprodusert luksusgarn!I fjor tok den motoriserte gresssklipperen vår kvelden og siden vi er veldig glad i fred og ro så byttet vi den like godt ut med dette utrolig søte og stillegående alternativet med deilig myk ull. Vi har ingen erfaring med disse herlige skapningene som stammer fra Andesfjellene i Sør-Amerika, men heldigvis er oppdretterne Bjørn og Alexandra erfarne og engasjerte oppdrette som hjelper oss glade amatører i gang.
Midt i alpakkahagen står gjestehuset vårt, men det gjenstår litt arbeid før den er klar for utleie til gjester fra fjern og nær.


Lyst på et eventyrlig opphold hos oss? Abonner på nyhetsbrevet vårt så holder vi deg oppdatert på hva som skjer på Villa Solsiden og når du kan booke et overnattingsbesøk hos oss.


De gæærne har det jammen godt!

21 visninger0 kommentarer
bottom of page