• Line

Den perfekte forbrytelsen


Det er den perfekte forbrytelsen: Hvor noen slipper unna med mord og blir styrtrik samtidig.


Hvert år blir 120 millioner kilo glyfosat, et svært giftig kjemikalie sprøytet på jordbruksarealer overalt i verden for å drepe ugress, og det gjør mange mennesker syke. Mesteparten av giften skylles ut i havet av regn og elver. I havet dreper dette faenskapet korallrev og andre små organismer på bunnen av næringskjeden i havet og forårsaker store problemer.


Som over natten, i midten av 1990-tallet er det en alarmerende økning i forskjellige livstruende sykdommer, mange av dem direkte knyttet til økt bruk av glyfosat i landbruket. Disse sykdommene blir "behandlet" med legemidler fra Big Pharma, men dette er ikke behandling eller terapi, det dekker bare årsaken: som er GIFTIG MAT.


Ser du? Den perfekte forbrytelsen. En uendelig syklus og veldig lukrativ forretningsmodell for industrigigantene og aksjonærene deres. Gjør folk syke ved å forgifte maten, så "behandle" sykdommen med piller, som igjen gir bivirkninger som må behandles med, du gjettet riktig, nye medisiner. Lag GMO "Frankenstein frø" som gir planter som ikke påvirkes av RoundUp. Pøs på mer, tjen mer penger uten anger, gjenta syklusen.


Det er også et veldig smart grep å oppmuntre vanlige folk som deg og meg, til å gjøre det samme, for å hjelpe dem med å spraye gift og forurense naturen rett ved din egen inngangsdør. Drep bier, planter, elver og hav og fremskynd forekomsten av autisme, altzheimers, parkinsons og mange ulike typer kreft. Så BigCorp kan tjene mer penger, og ha mer makt og mer kontroll over mennesker som meg og deg.


Dette er ingen fjern konspirasjonsteori folkens, google "glyfosat" og legg til ditt valg av noen av sykdommene ovenfor for å se selv.


Denne MEGET FARLIGE GIFTEN selges i Norge.

Vær så snill

Ikke vær kriminell

ikke kjøp RoundUp og

ikke bruk den.


På vegne av moder Jord, takk <3

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle