• Line

Å kappe ned store trær med en sild


"I feel like I'm in a Monty Python episode where I have to prove myself by chopping down tall trees with a herring" - Michael Smith april 2021


I mange tilfeller er det helt sant at "hvis noe høres ut som om det er for godt til å være sant, så er det sikkert det." Denne vanlige innstillingen har Michael fått merke, for hver gang han skal til å bygge et nytt bioraffineri blir han møtt med skepsis og mistro. Folk tror rett og slett ikke på det han sier når han forteller hva en Earth Power Lodge kan produsere og hva produktene derfra kan gjøre for matjorden vår. Hovedproduktet er REGENiGROW biostimulanter, flytende plantenæring og næringsrikt biokull, som stimulerer mikroorganismene i jorden og får planter til å trives og vokse. En EPL produserer også økologisk mat, biodrivstoff og elektrisitet.


Her er et lite knippe eksempler på effekten av REGENiGROW:


Bevis nr. 1: TørketestenBevis nr. 2: Rotmiddel til søtpotetTo søtpoteter ble plassert på toppen av en flaske med vann, med bunnen av poteten så vidt i vannet. Søtpoteten på høyre side fikk REGENiGROW flytende plantenæring.

Søtpotet til venstre fikk kun vann, råtnet og døde.

Sa noen supermat for planter?Bevis nr. 3: Den triste blomstenDenne triste lille blomsten ble sprayet med REGENiGROW biostimulanter.

Etter kun 24 timer kviknet den til igjen.Bevis nr. 4: Et utarmet jorde i Utah


Som ved et trylleslag!Bevis nr. 5: Oregano angrepet av snylteren kvitfly


Oregano planten til høyre ble vannet med REGENiGROW og motsto angrepet.

Planten til venstre tok knekken.
Bevis nr. 6: Stevia stiklingEn stevia stikling ble satt i vann med REGENiGROW, den andre fikk kun vann.

Gjett hvilken?Hvorfor REGENiGROW enhanced biochar virker:


Biokull øker karboninnholdet i jorden og hjelper den med å holde på fuktighet. Vi bruker den i rå form, eller beriket med REGENiGROW biostimulanter for å øke antallet mikrober i jorden og gjør den levende og fruktbar.EPL et superdrivhus!Fremtidens landbruk er i en Earth Power Lodge fra REGENiTECH.Biprodukt av prosessene i EPL : Biodrivstoff og elektrisitet


Genialt, ikke sant?17 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle