top of page
  • Line

Snart er den lyse, fine årstiden her og det er jo FLÅTT!
Ah, endelig er våren på vei, og med den kommer den etterlengtede lyse, varme årstiden. Det er tid for å kaste av seg de tunge vinterklærne, rusle barfot i gresset, åpne vinduene og la sollyset strømme inn. Men det er også tid for å møte våre små, blodsugende (u)venner: Flåtten, knotten og myggen, som har ventet tålmodig hele vinteren på å hilse på oss igjen.Flåtten, de ekle, små krypene som kan få selv den modigste av oss til å grøsse, er klare til å innta scenen igjen. De lurer i gresset, i skogbunnen, i hager og til og med i byparkene, ekle små ninjaer, klare til å hoppe på oss når vi minst venter det. Det er som om de har et innebygd radar for å oppdage den minste bevegelse av varm hud. "Ah, en ny vert!" smatter de fornøyd og klatrer oppover mot himmelen på jakt etter en saftig bit av oss.
Og hva med mygg og knott? Disse flygende blodsugerne er som en topptrent kampflyflåte som angriper deg så snart du går ut gjennom døren.


I skogen bak Villa Solsiden myldrer det av flått, knott og mygg og til slutt fikk vi nok! I løpet av de tre siste årene har vi forsket, testet og utviklet et helt naturlig og super-effektivt middel mot blodsugende kryp: Flåttfrid's Vidundermiddel Mot Blodsugere. Endelig kan vi nyte skogens ro uten å føle oss som et gratis måltid!

Nå er vi klare til å spre det glade budskap og hjelpe andre med å beskytte seg mot disse små monstrene uten å måtte smøre seg inn med DEET, (Som også kan fjerne lakk og ødelegge plast!) Vinteren har gått med til å lære å lage informative og underholdende markedsføringsvideoer for å nå ut til folket og vi håper at de treffer.


Flåttfrid's kan kjøpes i nettbutikken vår, hos våre forhandlere og nytt av året er at vi tilbyr skoleklasser, idrettslag, russ og andre foreninger å selge Flåttfrid's Vidundermiddel som en nyttig og lønnsom dugnadsaktivitet.


Vi ønsker nye forhandlere og dugnadsgjenger hjertelig velkommen. Kontakt oss for mer informasjon.


0 visninger0 kommentarer
bottom of page